Try-out av ”Body Slam” i.o.m. MMA/Muay thaigalan Rumble of The Kings

26 nov 2011

Den 26 november tjuvstartade vi vårt ”Body Slam” projekt genom att låta en utvald grupp personer bevista Mixed Martial Arts och thaiboxningsgalan Rumble of Kings, Hovet/Globen.

http://www.rumbleofthekings.com/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=84

 

Provpubliken var utrustad med hörlurar i vilka urvalda delar av upphöjt, finkulturellt, fiktivt , litterärt våld såsom mord, våldtäkt samt lemlästning utövades, framförallt i form av gamla radioteateruppsättningar av Titus Andronicus och Julius Ceasar av W. Shakespeare samt Backanterna av Euripides.

En 3D ljudinspelning av hela eventets ljudbild och atmosfär gjordes parallellt för att kunna användas i den soundwalk vi kommer att genomföra under hösten 2012 inom ramen för samma projekt om fiktivt ”fin”våld och reellt ”ful”våld.